lørdag 30. mai 2009

Scrappehyttetur

Var så heldig å bli innvitert med på hyttetur med gode venniner. Turen gikk til Gaustablikk hvor jobben til EG har hytte. Fin hytte med plass til 8, med alle fasiliteter i naturskjønne omgivelser. Noen av oss reiste onsdag 20 mai, noen kom torsadg og sistemann(kvinne) kom fredag. Totalt ble vi 7 jenter som skulle scrappe, skravle og spise god mat. 4 av jentene reiste hjem søndag, mes vi tre siste reiste hjem mandag. Kjempeskoelig tur med gode venner. Fikk scrappet 12 lo'er, hvorav 5 var vennelo'er. Kommer til å legge de ut her etterhvert, men noen av de er med/har vært med i konkuranser. En i skissedilla nr 8(den ligger her allerede), 2 i skissekonkuranse hos http://www.scrappoglapp.net/. Den første vant jeg på. Kjempemoro:o).
Kjempekos å reise på slik tur. Men det er godt man har stor bil(hihi). Er jo ikke scrappebutikk i området så da blir det jo til at man tar med "alt". Jeg kjører jo stasjonsvogn, men måtte legge ned setene bak for å få med meg alt(liker å ha sikt ut bak). Scrappeting, 2 små bord, sengetøy, bag med klær og mat til gjengen. Det tar jo litt plass det:-) Vi var et par turer i Rjukan, må jo shoppe litt på tur. Vi hadde magedansshow, 3 av jentene driver med dette og de hadde med kostymer. Noen av jentene hadde og en tur ut for å ta bilder. Det endte med masse fine bilder og en av jentene plumpet i en myr og var våt til oppover lårene(hihhi). Synd ingen fikk tatt bilde av akkurat det, men man blir jo mer opptatt av å hjelpe til. Håper inderlig at jeg er så heldig å få være med på en slik tur igjen. Knallkos:o)

søndag 24. mai 2009

mandag 18. mai 2009

Operasjonen.

Ja, da er operasjonsdagen vel pasert. Har fjernet skjoldbrukskjertelen og venter nå spent på hvordan kroppen blir etter at den har vendt seg til dette. Må jo gå på medesiner resten av livet nå pga av kropppen ikke produserer stoffskifte selv, men pytt bare det funker er jeg fornøyd. Blir veldig spennende å se om jeg kan komme meg tilbake til arbeidslivet igjen, helst fult da. Får prøvd meg til sommeren. Skal jobbe 2,5 mnd på regnskapsvadelingen til Kiwi. Så det blir spennende å kjenne på det.
Ellers så blir man jo ikke akkurat vakker av dette da, hihi. Blå på haka, blå på halsen, blå på begge armene og den ene hånda. Armene pga blodprøver hver 2 time til hver 4 time mens man var på sykehuset og veneflon i hånda og den ene armen. Men det blir jo borte det da:o)
Formen er stigende, fortsatt litt stiv og sår på halsen. Ikke så rart kanskje, ble jo operert 12.mai.

Silje

Her synger Silje og Mia solo under 4-års gudstjenesten i Lommedalen kirke. Koret heter Glamigos. Silje synes det er kjempestas å synge i koret. Desverre skal Helga(dirigenten) slutte og det er kjempesynd. Hun er rå på dette med å holde alle ca 70(tror jeg) ungene som synger i koret på plass og det å gi dem gleden over å synge i kor.

Litt mormor-bilder

Amalie og mormor
Amalie
Mor og datter

Bleiekake

Måtte lage en slik til mormor-nurket og da jeg skulle på besøk. Lagde ferdig mye før jeg dro nedover, men fant ut at å gå igjennom sikkerhetskontrollen med mange sammenrullede bleie tok jeg ikke sjansen på,hihi. Så det gjorde jeg på hotellet før vi dro på besøk. Masse morsomme kommentarer på den.

onsdag 6. mai 2009

http://skissedilla.blogspot.com/

Mitt bidrag til Skissedilla #6.
Gutta koser seg med påske-eggene sine:o) De ble sånn passe ville etterpå.

fredag 1. mai 2009

Mormors lille nurk!!!

Endelig fikk jeg hilse på deg lille venn. Har fått dullet og kost med deg i 2 dager. Vakker er du, glatt og fin i huden, rolig, spiser bra og sover og nesten ikke en lyd. Mamma'n og pappa,'n din er synlig stolte av deg. Tror ikke de får sett seg mette på deg, og de har en unik omsorg for deg og hverandre. Helt herlig å se på. Gleder meg masse til å bli kjent med deg. Navnet ditt blir Amalie, noe mormor drømte i tre netter på rad:o)Natten før du kom til verden og de to påfølgende. Da jeg spurte mamma'n og pappa'n din om de hadde tenkt noe navn til deg så sa de først at de hadde Sofie som favorit navnet, men da de så deg fant de fort ut at du ikke var en liten Sofie. Da sto det mellom Amalie og Malin. Og så ble det Amalie som mormor hadde drømt om:o) Litt stolt er mormor nå vet du, lille gull.